Wednesday, August 24, 2005
Barney Everywhere....
Ini kue-kue pesanan Ike yang bikin pesta ulang tahun bertema Barney. Semua serba Barney, mulai dari Birthday Cake, Gift cake, goodie bag dan souvenirnya pun serba Barney. Wathooo..lutju lutju...
Yang lucunya lagi, si opa yang berulang tahun pun (dirayakan bersamaan) ikutan jadi Barney-Mania, haha..

6 Comments:

At 1:33 AM, Anonymous Anonymous said...

This comment has been removed by a blog administrator.

 
At 2:01 AM, Blogger Monty said...

Another spam comment on a great blog.. I am here to spread the news on how to stop the spamming comments. What you need to do is go to you blog settings on Blogger. From settings click on the "comments" tab. At the comments tab, there is the "Show word verification for comments?" option. Click yes. This makes sure that a human is on the other end, not an auto message machine. Help spread the word.

~The Anti-Spam Crusader

 
At 11:05 AM, Blogger Endah said...

Mbak Vita, salam kenal ya. Itu image barney nya dibuat pake edibel image bukan ya ? Thanks

 
At 3:48 PM, Anonymous Ike said...

Viitaaaaa...................
Hehehe.... jadi inget kehebohan Barney waktu itu....
Thanks banget lho.... 3 kue itu hampir ludes, padahal tamunya gak banyak2 amat. Yang paling laku yang coklat & ganache, habis bis....
Yang paling bikin hati luluh adalah tiap kali liat garmbar Barnye-BJ-Baby Bop yang itu, Kayla langsung inget sama kue ultahnya..... Hiks... Langsung lupa deh semua cape nyiapin pesta itu....

 
At 2:27 PM, Anonymous Anonymous said...

Or maybe essential some cash, kredyt bez bik and yet really don’t contain it before wage day? This transpires pożyczki pozabankowe towards many Us consumers around the world every single day. A little something arises and you need o wiele więcej znajdziesz tutaj some funds, but your look at isn’t put into the account though. Only when pożyczki bez bik there's a method to kredyt bez bik acquire an advance payday loan on the net, appropriate?

 
At 4:23 AM, Anonymous Anonymous said...

chwilowka pozabankowa
kredyt na mieszkanie bez zaświadczeń
tutaj zobaczysz więcej
http://kredytbezbiku.edu.pl
pożyczki bez zaświadczeń o dochodach
pożyczki bez bik
pożyczka bez bik

 

Post a Comment

<< Home

happy 3th birthday